Doloresa Volkopa

Sistēmiskais koučs kopš 2020.gada (personīgai un biznesa izaugsmei)
Biznesa un līderības trenere 1:1 un komandām
HR profesionāle personāla vadības tēmās


www.doloresavolkopa.lv
Doloresa.Volkopa@outlook.com
Facebook: https://www.facebook.com/KoucingsDoloresaVolkopa
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/doloresa-volkopa-99a931197/
Instagram: https://instagram.com/doloresavolkopa_coach?igshid=MmIzYWVlNDQ5Yg==


PROFESIONĀLĀ PIEREDZE
Doloresai ir apjomīga pieredze vairāk kā 16 gadu garumā starptautiskā industriālās ražošanas uzņēmumā. Viņa ir specializējusies cilvēkresursu attīstībā, visu personāla vadības procesu veidošanā un īstenošanā; t.sk. kā valdes locekle - mērķu noteikšanā, uzņēmuma stratēģiju definēšanā grupai un tās atsevišķiem uzņēmumiem.
Īpašs fokuss veltīts darba kvalitātes un izpildes efektivitātes ieviešanai un apmācībām (LEAN, 5S utml.) – mērķtiecība un strukturētība raksturo Doloresas profesionālo pieredzi.


SERTIFIKĀTI UN IZGLĪTĪBA
Doloresa koučinga pamata izglītību ieguvusi Coach Akademie Schweiz 2020. gadā, kas ir ISO standartā sertificēta izglītība ar zinātniski validētu skatījumu uz vērtībām St.Galler-Coaching-Modell (SCM)®.

Papildus tam, viņa ieguvusi 2021.gadā arī Baltic Coaching Centre izglītības sertifikātu.

Regulāri Doloresa padziļina savu profesionālo prasmju un koučinga metožu loku, iegūst papildus sertifikācijas (Sistēmisko sakārtojumu koučs privātpersonām un organizācijām, 2023; Sistēmiskais komandas koučings, 2023)

***
Doloresa strādā individuāli (ar privātpersonām un biznesa koučingā), un arī ar grupām vai komandām dažādos formātos – koučingā, darbnīcās/ kopstrādēs vai kā moderētājs grupu darbā atbilstoši sadarbības partneru vajadzībām.
Īpaši tuvi viņai ir cilvēki un organizācijas visnotaļ aktīvajā Vidzemes reģionā, tādejādi iedvesmojot un popularizējot koučingu personīgajā vai biznesa izaugsmē.


Darba valodas LV/ DE