Kad Problēma = Risinājums. Sistēmiskās pieejas koučinga skats uz mūsu dzīves situācijām.

25,00

Tēmas apraksts: Vai Tavā dzīvē ir problēmas? Liela daļa, iespējams, atbildēs - jā. Uz  problēmām var skatīties dažādi. Šī būs Darbnīca, kurā varēsi labāk izprast aspektus, kas rada situācijas mūsu ikdienā, dzīvē, uzņēmumā vai attiecībās. Ne vienmēr izraisītie cēloņi ir tik acīmredzami. Ar sistēmiskās pieejas principiem pētīsim un arī praktiski izmēģināsim, ar ko tie saistās.


Mērķauditorija: Ikviens, kurš uz savas dzīves situācijām vēlas paskatīties ar citu skatu punktu (gan personīgā, gan organizāciju konekstā). Kā arī kouči u.c.profesionāļi, kuri vēlas iepazīties ar sistēmiskās pieejas aspektiem.


Par pasākuma vadītāju: Daina Ramata ir praktiķe un ikdienā savas zināšanas un pieredzi izmanto reālās darba situācijās. Praktiski pārbaudījusi metodes, kas strādā un kādas pieejas izvēlēties.

12 gadu pieredze organizācijās kā mācību un attīstības jomas profesionālim - iegūta praktiska pieredze vadītāju un darbinieku izaugsmes veicināšanā, radot un vadot jēgpilnus mācību un attīstības risinājumus.

Biznesa koučs ar 7 gadu stāžu, vairāk kā 750 h praksi, viens no pirmajiem algotiem koučiem Latvijā, 4 gadu pieredze vadot lielformāta (13 dienas 4-5 mēneši) transformējošu koučinga un personīgās efektivitātes programmu vadītājiem, uzņēmējiem “3D koučings biznesā”.

Visbiežāk dalībnieki par Dainu Ramatu min: zinoša, atvērta, iedvesmojoša, harizmātiska, pārliecinoša, parāda iespējas praktiski pielietot iegūtās zināšanas.

Mācības pozitīvas, daudz praktiskie uzdevumi, metodes pielietojamas praksē, kas

tiešām strādā, teoriju apvieno ar reāliem piemēriem.


Datums & Laiks: 13.maijā plkst.16:00 – 18:00

Dalības maksa: 25Eur, ICF Latvia biedriem un draugiem 20Eur.

Norises vieta: Zoom