RADOŠĀ POTENCIĀLA ATVĒRŠANA: radošā domāšana koučinga un supervīzijas praksē

ICF Latvia aicina biedrus un draugus 21.aprīlī plkst.16:00 uz vebināru: RADOŠĀ POTENCIĀLA ATVĒRŠANA: radošā domāšana koučinga un supervīzijas praksē.
Radošums parasti tiek uzskatīts par vērtīgu prasmi, kurā izceļas "neparastie"; cilvēki. Ikdienas valodā to bieži sajauc ar oriģinalitāti un ekscentriskumu.
Radošums gadu gaitā ir bijis daudzu dažādu teoriju un interpretācijas modeļu priekšmets, un tāpēc meistarklases laikā īpašu uzmanību pievērsīsim tiem metodiskajiem aspektiem, kas vērsti uz radošo elementu mijiedarbību, kā tas notiek koučingā un supervīzijā.
Meistarklases mērķis ir aicināt mūs no jauna atklāt radošās domāšanas vērtību kā veidu, kā  mācīt vadīt radošumu, aktivizējot potenciālu, kas ļauj katram cilvēkam rast jaunas iespējas sev un palīdzēt citiem. Katrs cilvēks patiesībā ir apveltīts ar "radošo superspēju";, kas prasa drosmi, stingrību un pastāvīgu apmācību.

Vebināra tiks apskatītas tēmas:
- Kā radīt iespējas, radoši domājot
- Iztēles un sapņošanas attīstīšana
- Būt zinātkāram un spējīgam novērot detaļas
- Nezaudēt bērnišķīgumu un prast spēlēties
- Apturēt spriedumus un nezaudēt pārsteigumus
- Personiskā drošība un ievainojamība
- Praktizēt drosmi riskēt un būt bīvdomātājam

Par dalību meistarklasē būs iespēja saņemt CCE punktus, uzlabojot sekojošas kompetences:
ICF atsauces kompetences meistarklasē:
• Pārliecība un drošība
• Klātbūtne
• Izraisa apziņu
• Veicina klientu izaugsmi
Vebināru vadīs:

LUCIANO BOCCUCCI, MCC (Itālijas ICF nodaļas prezidents 2017.gadā).
Luciano par sevi saka: esmu bijis zinātkārs kopš dzimšanas un mana izvēle ir būt entuziastam. Es ļoti aizraujos ar radošās dzirkstis aktivizēšanu cilvēkos un dziļu pārmaiņu radīšanu viņos,izmantojot autentisku ikdienas uzvedību. Es palīdzu klientiem izstrādāt jaunu vīziju domāšanas veidu, lai viņi varētu izpētīt robežas, radīt iespējas un dzīvot pilnvērtīgi, vienlaikus sasniedzot neparastus komandas rezultātus. Pēc ievērojamas HR pieredzes dažādu nozaru starptautiskos uzņēmumos, 2009. gadā nodibināju NoStopEvolution ar mērķi koncentrēties uz cilvēku attīstību, lai ikviens indivīds un organizācija spētu realizēt savas vēlmes un maksimāli izmantot savu potenciālu. Esmu maģistra sertificēts treneris (MCC), akreditēts kouča vadītājs/mentors, treneris un radošās vadības veicinātājs. 2015. gadā publicēju “Il Coraggio di Osare. Cambiamento eLeadership Creativa” (The Courage of Daring. Change and Creative Leadership), Guerrini Next.

Amanda Džeina Franklina
Esmu dzimusi skolotāju ģimenē, un man vienmēr ir paticis atbalstīt cilvēkus, lai viņi sasniegtu sev izvirzītos mērķus, kļūtu efektīvāki komunikatori un darītu to ar lielāku pārliecību. Es uzskatu, ka valoda ir pašrealizācijas pamatā, un mana aizraušanās ir palīdzēt klientiem pilnībā izpausties.
Koučings bija dabisks progress manā profesionālajā ceļā, jo tas ir ļāvis man piedāvāt vēl lielāku atbalstu saviem klientiem, lai nojauktu turpmākus šķēršļus, kas kavē viņus radīt dzīvi, ar kuru viņi lepojas.
Esmu sertificēts profesionāls treneris un ICF akreditēts asociētais sertificēts treneris (ACC un
sertificēts uzlabots neirovalodas treneris).

Vebināra ilgums – 90 min, angļu valodā bez tulkojuma.

Vebinārā paredzēta aktīva līdzdarbošanās darba grupās!

ICF Latvia biedriem/draugiem bez maksas, citiem interesentiem 20EUR.